בקערה אחת ננפה את הקמח ונוסיף אבקת אפייה.
בקערה שניה נשים את הביצים שלמות ונערבב במטריפה ידנית נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך לטרוף.
נוסיף את השמן ונערבב, נוסיף את הדבש ונערבב, נוסיף את הקינמון והציפורן ונערבב.
נתחיל להוסיף חצי מכמות הקמח ונערבב ,נוסיף את המים החמים שמעורבבים עם הנס קפה ונערבב ובסוף נוסיף את שאר הקמח ואבקת הסודה ונערבב היטב לעיסה חלקה.
נעביר את הבלילה ל 2 תבניות אינגלישקייק משומנות ונפזר מעל קצת שקדים פרוסים.
נכניס לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות למשך שעה בערך עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש.
מורחים על העוגה את הדבש.