במיקסר עם וו גלישה שמים את כל החומרים היבשים, מערבבים היטב, מוסיפים שמן וביצים, מערבבים ומתחילים להוסיף מים פושרים - תחילה כוס ומערבבים. ואח"כ לוקחים עוד כוס מים חמימים ומוסיפים עד שנוצר בצק רך ומעט דביק. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת מים ומערבבים היטב.
מכסים את הבצק בניילון ועוד מגבת מטבח כדי שיתפח ויכפיל את נפחו בערך חצי שעה. לאחר שתופח פעם ראשונה, לוחצים עם היד שהתפיחה תרד ושוב מכסים ומחכים לתפיחה שנייה.
מכינים תבנית עם נייר אפייה, ומחממים תנור על 180 מעלות. משמנים טיפה את משטח העבודה (השיש), ובכל פעם לוקחים חתיכה מהבצק, מגלגלים כמו נקניק ויוצרים עיגולים אבל לא דקים מדי אחרת יהיו יבשים.
בקערית נפרדת שמים 2 חלמונים, מערבבים היטב, מוסיפים מעט שמן ושוב מערבבים. לוקחים מברשת ומפרישים מסביב לכעכים כל אחד בנפרד כדי שיקבל צבע. מעל מפזרים שומשום מלא חום או לבן ואופים עד השחמה