עוגיות אגוזים ללא גלוטן קלות קלות להכנה ויפנקו בטעם עשיר ואגוזי עם ניחוח וניל משכר ומי ורדים בארומה מהפנטת
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: דיאנה רחמני
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
המצרכים
4חלמונים
2כוסות אגוזים טחונים
1/2כוס סוכר
2סוכר וניל
2כפות מי ורדים
אבקת פיסטוקים(פיסטוקים טחונים לעיטור העוגיות)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-165 מעלות .
שמים בקערה את החלמונים, הסוכר וסוכר הווניל ומקציפים ומוסיפים את מי ורדים ומערבבים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים .
שמים נייר אפייה ומשמנים את הנייר, בעזרת שתי כפות שמים מהתערובת על נייר האפייה ומעטרים עם אבקת פיסטוקים. מכניסים לתנור ל-15 עד 20 דקות, מקררים ומכניסים לכלי אטום
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.