Go Back
+ servings
מתכון סופגניות אפויות בתנור

מתכון סופגניות אפויות בתנור

אווריריות וקלות להכנה, והכי טוב ללא טיגון. נהנים מהטעם, את השמן משאירים לחנוכיה!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
כמות 10 סופגניות
באדיבות: אתי ממן

ציוד

תבנית אפיה בינונית
מידה: כוס חד פעמי קרה

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר וו לישה מערבבים קמח, שמרים, סוכר, מוסיפים שמן, ביצה, תמצית וניל ומים.
  • מערבלים עד לקבלת בצק רך ואחיד, לקראת סוף הלישה להוסיף מלח.(אפשר בהחלט ללוש ביד).
  • לכסות בשקית ניילון, להתפיח 40 דקות.
  • לחלק את הבצק לעשרה חלקים שווים, לשמן את הידיים, להכין כדורים ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • לכסות בניילון נצמד ומעל מגבת, להתפיח 40 דקות נוספות.
  • לאפות כחצי שעה 170 מעלות, לצנן מעט את הסופגניות.
  • למלא ריבה או כל מילוי אחר שאוהבים ולפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.