מערבבים את הדבש, סויה, ג'ינג'ר, שום, מלח ופלפל ומעסים את העוף טוב טוב. משאירים למנוחה למשך שעה בטמפרטורת החדר
למלית העוף מטגנים את הבצל הקצוץ ב-3 כפות שמן זית , מוסיפים 3 שיני שום חתוך לקוביות ואת הערמונים ומטגנים קלות
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום ומאדים על אש גבוהה ומעבירים לקערה, מוסיפים את פירורי הלחם, מערבבים ומקררים
ממלאים את העוף וסוגרים עם קסמי שיניים ומכניסים לשקית קוקי לשעה וחצי לתנור על 200 מעלות. לאחר שעה וחצי פותחים פתח ונותנים לעוף להשחים