Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלמון בתנור – אפוי בשלמות טעמים
מתכון קליל של דג סלמון בתנור אפוי שלם ועטוף ברוטב מהמם.
ציון
4.75
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
איטל איטלי
ציוד
תבנית אפייה בינונית
נייר אפיה
המצרכים
▢
דג סלמון שלם
( מופשר עם העור)
▢
2
כפות
חרדל דיז'ון גרגרים
▢
1
כף
רכז רימונים
▢
שמן זית
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל שחור גרוס
(מעט)
▢
2
כפות
סילאן
▢
1
כף
טריאקי
ירקות שורש לתוספת חתוכים לקוביות גסות:
▢
בטטה
▢
בצלים קטנים לבנים וסגולים
▢
שיני שום
▢
גזר
▢
גמבה
▢
פלפל ירוק חריף
לתיבול הירקות:
▢
שמן זית
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל שחור גרוס
(מעט)
▢
1
כף
אורגנו
▢
1
כף
זעתר
▢
1
כף
סילאן
אופן ההכנה
נמרח שמן זית על הדג, נערבב את החרדל, הרימונים, הסילאן והטריאקי ונבריש עם מברשת על גבי הדג. נפזר פלפל שחור גרוס ומלח.
נכניס לתנור 20 דקות על 200 מעלות.
הכנת ירקות השורש:
נטגן את הירקות עם שמן זית, נוסיף מלח, פלפל שחור גרוס, כף אורגנו, כף זעתר וכף סילאן ונטגן 2-3 דקות.
נניח בתבנית עם נייר אפייה ונכניס לתנור 200 מעלות ל-30-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.