Go Back
תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים

תפוחי אדמה בתנור זהובים ושזופים, רכים ונימוחים ויפים במיוחד במראה בוהק ועטוף בתיבול נהדר ועושר טעמים
ציון 4.45 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 20 תפו"א קטנים מקולפים
  • 2 כפות מיונז או שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • תבלין גריל עוף
  • אבקת שום
  • פטרוזיליה מיובש
  • מעט תבלין פיצה

אופן ההכנה

  • משרים את תפוחי האדמה במים רותחים כחצי שעה, מסננים ושמים בקערה.
  • מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, מעסים את התפוחים בידיים עם הרוטב ואופים בתנור על 200 מעלות טורבו עד להתרככות והזהבה. בערך 20-30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.