Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגיות ריפעת מלוחות, קריספיות וממכרות
עוגיות ריפעת מעולות שיתנו לכם ביס מושלם במרקם פריך, ניחוח אניס משגע וטעם משגע.
ציון
4.38
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
נועם זיגדון
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
גלגלת (לא חובה)
המצרכים
▢
½3
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
½
כוס
שמן
▢
½
כוס
סוכר
▢
2
כפות
שומשום
▢
1
חבילה
מחמאה רכה
(100 גרם)
▢
¼
כוס
מים חמימים
▢
¼
כוס
מיץ תפוזים
▢
1
ביצה
(L)
▢
½
כפית
גרידת תפוז
▢
1
כף
אניס
אופן ההכנה
נלוש את כל החומרים יחד לבצק אחיד.
נחלק את הבצק ל-2 כדורים, ונפתח כל חלק בין שני דפי אפייה.
נרדד כל חלק לבצק דק - לעובי 2-3 מילימטר.
בעזרת גלגלת או מזלג נחרוץ חריצים, נחתוך עם סכין או עם קורצן לריבועים.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180° כ-15 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.