נבשל את האורז כאורז לבן רגיל ונניח בצד עד שמתקרר. במחבת רחבה נטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן. כאשר הבצל מזהיב נוסיף אליו את הגזר, השום הפרוס, הגמבות והפטריות.
נקפיץ הכל כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם בכף עץ. נוסיף את התיבול ונערבב היטב עוד כ-5 דקות. נוסיף את קוביות העוף ונמשיך בערבוב עד שהן מתבשלות מכל הצדדים.
כעת נזיז את הכל לצד אחד של המחבת, נשים כף שמן ונשפוך ביצים טרופות. נשקשק אותן עם מזלג עד שהן מתבשלות והופכות למקושקשת יחסית פירורית.
נערבב יחד עם כל הירקות והעוף ונוסיף את האורז המבושל. נבשל על אש גבוהה עוד מספר דקות עד שהתחתית מתחילה מעט להשחים (השרופים הם החלקים הכי טעימים!) ונוריד מהאש. נגיש עם בוטנים גרוסים וטבעות בצל ירוק טרי.