מתחילים מניקוי הכרובית - מפרקים את הכרובית לתפרחות קטנות, מניחים בקערה גדולה עם החומץ והמלח ומכסים במים מהברז. משרים כחצי שעה ושוטפים היטב במים מספר פעמים.
מסננים את הכרובית מכל הנוזלים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים היטב עד שכל התפרחות מקבלות את התיבול ומכניסים לתנור על 180 מעלות לכחצי שעה או עד שהן משחימות מספיק. מדי עשר דקות מערבבים מעט על מנת שהן ישחימו מכל הכיוונים.
מוציאים מהתנור, ממתינים שתתקרר ומעבירים לקערה, מזלפים מעל הכרובית את הטחינה ומפזרים את השקדים הפרוסים. מערבבים הכל היטב ומגישים לצד טוסטונים פריכים.