Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים מעלפת (עם סרטון הכנה)
עוגת תפוחים בחושה, טעימה ומפנקת, שקל להכין ושתגרוף מחמאות מכל טועם!
ציון
4.63
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
איטל איטלי
ציוד
תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
½1
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפייה
(10 גרם)
▢
2
שקיות
סוכר וניל
(20 גרם)
▢
¾
כוס
סוכר חום
▢
¼
כוס
סוכר לבן
▢
1
כוס
שמן
▢
3
תפוחי עץ סמיט
(חתוכים לקוביות קטנות)
▢
3
ביצים L
(או 4 M)
▢
½
כפית
קינמון
▢
½
כוס
פקאן טבעי
( טחון גס)
▢
½
כוס
צימוקים
▢
¼
כוס
מיץ מנגו
לקרמבל
▢
4
כפות
אבקת שקדים
▢
3
כפות
סוכר
▢
3
כפות
שמן
▢
קינמון
(קורט )
אופן ההכנה
נפריד את הביצים - נקציף את החלבונים עם הסוכר לבן, סוכר חום, וסוכר וניל עד שנקבל קצף יציב.
ננמיך מהירות ונוסיף בהדרגה את שאר החומרים לפי הסדר.
נשמן את התבניות ונשפוך את הבלילה.
נערבב את כל מצרכי הקרבל ונפזר מעל לבלילה.
נכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 30-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.