Go Back
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים מעלפת (עם סרטון הכנה)

עוגת תפוחים בחושה, טעימה ומפנקת, שקל להכין ושתגרוף מחמאות מכל טועם!
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

ציוד

תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ½1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • ¾ כוס סוכר חום
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • 1 כוס שמן
  • 3 תפוחי עץ סמיט (חתוכים לקוביות קטנות)
  • 3 ביצים L (או 4 M)
  • ½ כפית קינמון
  • ½ כוס פקאן טבעי ( טחון גס)
  • ½ כוס צימוקים
  • ¼ כוס מיץ מנגו

לקרמבל

  • 4 כפות אבקת שקדים
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • קינמון (קורט )

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים - נקציף את החלבונים עם הסוכר לבן, סוכר חום, וסוכר וניל עד שנקבל קצף יציב.
  • ננמיך מהירות ונוסיף בהדרגה את שאר החומרים לפי הסדר.
  • נשמן את התבניות ונשפוך את הבלילה.
  • נערבב את כל מצרכי הקרבל ונפזר מעל לבלילה.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 30-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.