לוקחים קערה ומגרדים בה בצל אחד ורבע תפוח אדמה, ואז סוחטים את הנוזלים לכיור.
לוקחים כוס של אורז (מוכן מראש) ושופכים לקערה.
מוסיפים גם חצי קילו בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, ושתי שיני שום קצוצות.
מתבלים: כפית מלח, כפית פלפל שחור טחון, מעט פלפל שחור גרוס, כפית כמון, 2 כפיות כורכום, חצי כפית פפריקה מתוקה, וחצי כפית חוויג' תימני.
לאחר מכן מוסיפים גם ביצה אחת, כפית שמן קנולה, ומעט קמח מצה.
מתחילים לאחד את כל תערובת הבשר, ולאחר מכן מכניסים למקרר כדי לתת לבשר להירגע ולספוג את התבלינים.
לוקחים 4 תפוחי אדמה וחותכים גס, מניחים נייר סופג מעל כדי לייבש את פלחי תפוחי האדמה מעט.
בסיר רחב (סוטאג') שמים שמן שממלא את כל פני הסיר, כשהשמן חם מכניסים את פלחי תפוחי האדמה.
בינתיים מוציאים את הבשר מהמקרר ומכינים קציצות מעט שטוחות כי הן נכנסות לטיגון (אפשר גם להכין את הקציצות לפני שמתעסקים עם תפוחי האדמה כדי לא להילחץ).
מחכים עד שתפוחי האדמה משחימים ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס וכורכום.
נותנים להם עוד כמה דקות עם התבלינים ואז מוציאים את תפוחי האדמה לקערה עם נייר סופג.
על אותו שמן מטגנים את הקציצות עד להשחמה ומוציאים גם אותן לנייר סופג.