שוטפים את תפוחי האדמה היטב עם הקליפה ושמים בסיר גדול עם מים וכפית מלח ומבשלים עד לריכוך כך כשנועצים סכין חדה היא נכנסת בקלות. מסננים ומצננים כ-5 דקות.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים זה הזמן לחמם תנור ל-200 מעלות טורבו גריל.
מעבירים את תפוחי האדמה עם הקליפה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ובעזרת פטיש שניצלים מועכים בזהירות.
בקערית קטנה מערבבים את כל התבלינים ומורחים מעל תפוחי האדמה בנדיבות. מפזרים מעל כל תפו"א מעט מלח גס ומכניסים לתנור בתוכנת טורבו גריל במדף העליון ואופים עד להזהבה יפה כשהחלק העליון מקבל מעטפת קריספית.