מקופסת תירס אחת נוציא את הנוזלים לקערית נפרדת ונטחן את הגרגרים עד למרקם חלק.
בסיר עמוק נטגן את הבצלים עד להזהבה, נוסיף לסיר את גרגרי התירס השלמים מהקופסה השנייה עם הנוזלים שלה, ונוסיף גם את הגרגירים הטחונים, תפוח האדמה, המלח והפלפל. נערבב ונוסיף שתי כוסות מים.
נביא לרתיחה, ננמיך את האש, נכסה ונבשל 15-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים. נטחן הכל יחד בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. נוסיף את השמנת, נערבב ונגיש