Go Back
+ servings
סופלה שוקולד פרווה

סופלה שוקולד פרווה הכי טעים

קינוח קלאסי ומהיר שהכי מומלץ להכין לאירוח, ואז נותר רק לקצור מחמאות!
ציון 4.53 על ידי 88 דירוגים
כמות 12 יחידות
באדיבות: רז שלום

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס קמח
  • מלח (קורט )

אופן ההכנה

  • נתחיל בהמסת השוקולד מריר ושמן במיקרוגל.
  • כעת נקציף במיקסר ביצים שלמות עם סוכר במשך חמש דקות.
  • לאחר מכן נרצה להוסיף את תערובת השוקולד והשמן לקערת המיקסר ונמשיך להקציף כמה דקות.
  • אחרי זאת נוסיף קמח וקורט מלח ונקציף כמה דקות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • נשפוך את התערובת לתוך מנג'טים ולכל אחד נוסיף קוביית שוקולד.
  • נאפה בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות בדיוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.