נחמם תנור ל-200 מעלות עם תבנית מים רותחים בשלב הכי תחתון של התנור
נערבב את הגבינות עם קורנפלור, פודינג וחצי כוס סוכר לתערובת חלקה. נוסיף את החלמונים.
נקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא קשה, אבל בזהירות שלא לשבור את הקצף.
נקפל את החלבונים לתערובת הגבינה בשלוש פעמים לתערובת אחידה. נשמן היטב סיר ג'חנון עם מחמאה ונעביר את התערובת לסיר.
נאפה על חום של 200 מעלות למשך 10 דקות ואח"כ נוריד ל-150 מעלות למשך שעה. נשאיר את העוגה בסיום האפייה בתנור לשעתיים לפחות...