Go Back
בורגול

בורגול מושלם בריא ומשביע

תהיתם פעם איך מכינים בורגול טעים ורך? קבלו מתכון מושלם של בורגול מהמם עם גזר ובצל מתקתקים בתיבול מדויק
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: חנה אלקיים

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ½1 כוס בורגול
  • 1 בצל גדול ( חתוך לקוביות)
  • 1 גזר מגורד
  • כף שמן
  • כף סילאן
  • מלח
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כפית ממרח חמאת בוטנים (אפשר לוותר)

אופן ההכנה

  • נרתיח את הבורגול רבע שעה, נסנן ונשטוף.
  • נוסיף את הבורגול לתערובת הבצל והגזר, נוסיף כוס מים רותחים ואת שאר המרכיבים, נערבב ונביא לרתיחה.
  • מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 15-20 דקות (ללא מכסה).
  • מוציאים כמות קטנה מהבורגול עם כף ומתקנים טעמים. במידה ומוכן- יש להעביר את הבורגול למסננת ולהניח לכל המים לרדת (אסור לשטוף).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.