Go Back
מתכון לחזה עוף

מתכון לחזה עוף עם תפו"א ב-5 דקות

ארוחת צהריים מזינה וזריזה? מתכון לחזה עוף מושלם עם תפוחי אדמה משלב בשלמות נתחים עסיסיים ורכים
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 2 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים
  • ½ קילו חזה עוף חתוך לרצועות ( או 5 שניצלים חתוכים)
  • ½1 כפית כורכום או חוואיג'
  • ½1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • נטגן במחבת את הבצלים עד לשקיפות, נכניס את העוף, נערבב ונטגן עד שהעוף הופך ללבן.
  • נתבל, נערבב ונוסיף תפוחי אדמה ונערבב. נשים כוס מים, נכסה את הסיר ונבשל על אש בינונית-נמוכה.
  • נערבב מדי פעם עד שתפוחי האדמה יהיו רכים, נפתח קצת את המכסה, נוסיף שמן למחבת, נחכה שהמים יתאדו וניתן טיגון קל על לקבלת צבע יפה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.