Go Back
עוף בגריל

עוף בגריל קל וטעים (רך כמו חמאה, עסיסי כמו בשר)

עוף בגריל בתנור יעיף אתכם בהכנה קלה ובטעם מופלא של ירכי עוף בגריל רכים כמו חמאה
ציון 4.23 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 8 ירכי עוף
  • ½ כוס שמן
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה
  • ½ כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כפית תבלין עוף
  • 2 כפות סילאן
  • כף טריאקי
  • כף מיונז
  • שומשום

אופן ההכנה

  • מפשירים או קונים טרי 8 ירכיים של עוף. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואפשר לעטוף אותה בנייר כסף כדי שלא תתלכלך.
  • בקערה מערבבים שמן, מלח, פפריקה, צ'ילי גרוס, תבלין עוף, סילאן, טריאקי ומיונז, ומעסים היטב כל ירך. מפזרים מעל שומשום ומניחים חזרה כל ירך לתבנית ומכסים בעוד נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 בערך 35 דקות, ולאחר מכן מורידים את כיסוי נייר האפייה ואופים עוד 15 דקות על טורבו עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.