Go Back
+ servings
דג אמנון בתנור

דג אמנון בתנור במרינדה מטריפה: קליל, חגיגי ועסיסי

אין מנה יותר קלה וקלילה, חגיגית ועסיסית מאשר דג אמנון בתנור במרינדה מטריפה
ציון 4.55 על ידי 11 דירוגים
כמות 6 מנות
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 6 דגי מושט בוואקום
  • צרור כוסברה קצוצה
  • בצל ירוק קצוץ דק
  • 4 שיני שום קלופות
  • 4 כפות רוטב שום או רוטב קיסר
  • מיץ מלימון טרי
  • כורכום
  • 4 עלי דפנה שטופים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • לקישוט: פלפל שאטה

אופן ההכנה

  • נשרה את הדגים בלימון ומלח חצי שעה ולאחריה נשטוף ונייבש את הדג.
  • ניקח את כל החומרים במתכון ונטחן במעבד מזון, נוסיף שמן זית, נניח את הרוטב בקערה ונכניס את הדגים. נעסה ונעטוף אותם היטב עם הרוטב. נכסה את הקערה ונכניס את הדגים למקרר לשעה לספיגת טעמים.
  • לאחר שעה נניח את הדגים בתבנית עם נייר אפייה, נפזר עלי דפנה ונאפה כ-20 דקות על 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.