Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון לעוגת תפוזים בחמש דקות הכנה
עוגה שיוצאת נהדרת הבסיס שלה כל כך טעים, והשוקולד המריר עוד הוסיף.
ציון
4.75
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
מלי מלכה
ציוד
תבנית גדולה / 2 תבניות אינגליש קייק
מידה: כוס חד פעמי קרה
Advertisements
המצרכים
▢
½
כוס
סוכר
▢
¾
כוס
שמן
▢
2
ביצים
▢
¾
כוס
מיץ תפוזים
▢
1
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
2
כוסות
קמח תופח
▢
50
גרם
שוקולד מריר, מגורד
(אופציונלי)
Advertisements
אופן ההכנה
לקערה, מוסיפים את הסוכר יחד עם השמן ומערבבים.
מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. נוסיף את המיץ תפוזים ושוב מערבבים היטב.
לאחר מכן מוסיפים שקית וניל וקמח תופח ומערבבים היטב.
משמנים תבנית גדולה או שתי תבניות אינגליש קייק.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור בחום 180 מעלות במשך 30 דקות.
Advertisements
הערות וטיפים
חשוב לא לערבב יותר מדי את הבלילה על מנת שהעוגה תצא אוורירית.
אפשר להוסיף לתערובת העוגה רבע כוס קוקוס. ואם אתן רוצות עוגה מתוקה יותר תוסיפו כוס סוכר נוסף.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.