Go Back
+ servings
מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס

עוגיות שוקולד צ’יפס קלות, מעולות ונחטפות

עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות וקלות עם בצק פריך מתקתק, שבבי שוקולד צ'יפס קראנצ'יים ואגוזים מתפצפצים בפה. קפה בצד לכם, משקה קל לילדים – ועשיתם לכם ערב מתוק וטעים
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
כמות 3 תבניות תנור שטוחות
באדיבות: אתי שחר

המצרכים

  • 1 חבילת שוקולד צ'יפס
  • 200 גרם חמאה (בטמפרטורת החדר)
  • 2 ביצים שלמות
  • ¾ כוס סוכר חום כהה
  • ¾ כוס סוכר לבן
  • קורט מלח
  • ¼2 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • נחמם תנור לטורבו 170 מעלות. בקערת המערבל נכניס חמאה, סוכר חום וסוכר לבן ונערבל יחד. נוסיף וניל ונמשיך לערבב, נוסיף 2 ביצים ונמשיך לערבל.
  • אח"כ נוסיף קורט מלח וקמח ונמשיך לערבל במיקסר. תוך כדי ערבול נוסיף את השוקולד צ'יפס וכאן גם אפשר להוסיף חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס (אם לא מיועד לילדים).
  • בתבנית שטוחה וגדולה נניח נייר אפייה, ובעזרת שתי כפיות נניח גושי בצק קטנים על התבנית ברווחים שווים כי הן מתפשטות באפייה
  • נאפה על 170 מעלות עד שמשחים. נקרר בתבנית היטב ולאחר שהן מתקשות נעביר לקופסה או לצנצנת סגורה היטב.

הערות וטיפים

  • יוצאות כשלוש תבניות תנור שטוחות. את כולן אפשר לאפות יחד בטורבו 170 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.