נחמם תנור לטורבו 170 מעלות. בקערת המערבל נכניס חמאה, סוכר חום וסוכר לבן ונערבל יחד. נוסיף וניל ונמשיך לערבב, נוסיף 2 ביצים ונמשיך לערבל.
אח"כ נוסיף קורט מלח וקמח ונמשיך לערבל במיקסר. תוך כדי ערבול נוסיף את השוקולד צ'יפס וכאן גם אפשר להוסיף חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס (אם לא מיועד לילדים).
בתבנית שטוחה וגדולה נניח נייר אפייה, ובעזרת שתי כפיות נניח גושי בצק קטנים על התבנית ברווחים שווים כי הן מתפשטות באפייה
נאפה על 170 מעלות עד שמשחים. נקרר בתבנית היטב ולאחר שהן מתקשות נעביר לקופסה או לצנצנת סגורה היטב.