במחבת חמה מטגנים בשמן בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר טחון ואת התבלינים. מבשלים הכל יחד ומצננים היטב לפני העבודה.
בקערת מיקסר מתחילים ללוש את הקמח, שמרים וסוכר ולאט לאט מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד שמתחיל להתגבש בצק. מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש, מוסיפים את המלח ולשים במהירות נמוכה למשך 8 דקות. צריך להתקבל בצק רק וגמיש, אך לא דביק .
מורידים את הבצק למשטח, לשים מעט עם ידיים משומנות ומעבירים להתפחה בקערה משומנת קלות. אחרי התפחה ראשונה מורידים אוויר ומתפיחים שוב. אחרי התפחה שנייה מחלקים כדורים ל-70 גרם, פותחים כל כדור בעזרת מערוך/ גלגלת לעיגול וממלאים במטבוחה ובשר וסוגרים את הבצק לכדור.
מניחים את הלחמניות על מחבת פאייה של @foodappeal משומנת קלות (ניתן גם להניח בתבנית רגילה)
אחרי שסיימנו למלא את הלחמניות, מברישים בביצה ומפזרים מעט שומשום ומכסים בניילון נקי ל-10 דקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה