Go Back
שטרודל תפוחים לעצלנים

שטרודל תפוחים לעצלנים  - מהיר, קליל והכי טעים שיש

שטרודל תפוחים מעולה בהכנה קצרה וקלילה בטעם עסיסי מופלא של בצק עלים מוכן וקל
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: ליהי קרויץ

המצרכים

  • בצק עלים
  • למלית:
  • 1 תפוח חתוך לקוביות קטנות
  • ½1 כפות סוכר לבן
  • חופן צימוקים
  • ½1 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • חופן אגוזי מלך קצוצים
  • מעט מיץ לימון
  • מעט קינמון

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי המלית וטועמים שהכל מאוזן.
  • לוקחים רצועת בצק עלים בערך 35X40 ס"מ, מסמנים ל-3 חלקים אבל לא חותכים.
  • עכשיו חותכים לרצועות ברוחב 1 ס"מ משני צידי הבצק ושמים באמצע את מלית התפוחים.
  • קולעים רצועות אחת על השנייה, מברישים בביצה טרופה מעורבבת עם כף אחת מי ברז ומפזרים מעל שבבי שקדים או מעט סוכר וקינמון
  • אופים בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות. לאחר האפייה אפשר לפזר מעט אבקת סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.