Go Back
צ’יפס בטטה

צ’יפס בטטה בתנור קריספי (הכי קל, הכי נזלל)

צ’יפס בטטה בתנור קריספי ומושלם, שכיף לנשנש מול הטלוויזיה עם מתבלים טעימים בצד.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 3 בטטות כתומות
  • 3 בטטות סגולות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות קורנפלור
  • ½ כפית מלח
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מקלפים את הירקות, חותכים לפרוסות די עבות וחותכים עם חותכן של צ’יפס בצורת זיג זג. מוסיפים לקלחת שמן זית, קורנפלור, מלח, פפריקה ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לאיחוד.
  • מוסיפים את כל הצ’יפס החתוכים. אם יש צורך מוסיפים עוד כף שמן זית. מעסים היטב ומכניסים לתבנית עם ניר אפייה בפיזור שווה ולא אחד על השני. אופים על 180 מעלות עד להשחמה, רכות וקריספיות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.