Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
טבית חמין מהמטבח העירקי
תבשיל אורז ועוף שמשאירים בתנור ונותנים לזה להתבשל כל הלילה - יוצא פשוט שיגעון!
ציון
4.39
על ידי
13
דירוגים
באדיבות:
מרי שרעבי
ציוד
סיר בינוני
Advertisements
המצרכים
▢
כרעיים + שוקיים של עוף / עוף שלם
(כמה שאוהבים)
▢
3
כוסות
אורז יסמין
(לשטוף ולסנן)
▢
2
בצלים
(גדולים חתוכים לקוביות)
▢
2
עגבניות
(קלופות חתוכות לקוביות)
▢
1
חבילה
רסק עגבניות
(קטן - 125 גרם)
▢
1
כף
פפריקה אדומה
▢
½1
כפות
בהרט
▢
½
כפית
הל
▢
פלפל שחור
(לפי הטעם)
▢
מלח
(מעט )
▢
1
כף
סילאן
Advertisements
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה עם שמן בסיר גדול.
להוסיף את העגבניות ולבשל עוד שתי דקות.
להוסיף את הרסק והתבלינים ולערבב הכל ביחד.
לשים את האורז ומעל את העוף להוסיף מים עד לגובה העוף ולבשל עד ש 1/2 מהמים נספגים.
מכניסים לתנור שחומם ל-120 מעלות במשך לילה שלם
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.