Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות
קציצות בשר מטוגנות קלות להכנה יפנקו אתכם בסיר אולטימטיבי, מנחם ומהמם של קציצות בשר מופלאות בפריכות נהדרת ורכות עסיסית מבפנים עם שפע עשבי תיבול, ירקות ותיבול מושלם
ציון
4.34
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
כרמית דהאן
המצרכים
▢
500
גרם
עוף טחון
▢
200
גרם
בשר בקר טחון
▢
1
חציל אחד
(קלוי נקי קצוץ)
▢
1
תפוח אדמה בינוני
(מגורד דק)
▢
1
בצל
(מגורד דק)
▢
2
שיני שום כתושות
▢
מלח
▢
פלפל
▢
מעט מרק עוף
▢
כפית
סומק
(לא חייב)
▢
ביצה אחת
▢
3
כפות
פירורי לחם
▢
צרור
כוסברה קצוצה
▢
צרור
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
נערבב הכל למסה אחת, נשים במקרר לשעה, נכין קציצות ונטגן במעט שמן.
אפשר להכין רוטב עגבניות ולהוסיף פנימה את הקציצות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.