Go Back
קציצות בשר מטוגנות

קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות

קציצות בשר מטוגנות קלות להכנה יפנקו אתכם בסיר אולטימטיבי, מנחם ומהמם של קציצות בשר מופלאות בפריכות נהדרת ורכות עסיסית מבפנים עם שפע עשבי תיבול, ירקות ותיבול מושלם
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • 500 גרם עוף טחון
  • 200 גרם בשר בקר טחון
  • 1 חציל אחד (קלוי נקי קצוץ)
  • 1 תפוח אדמה בינוני (מגורד דק)
  • 1 בצל (מגורד דק)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • מעט מרק עוף
  • כפית סומק (לא חייב)
  • ביצה אחת
  • 3 כפות פירורי לחם
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • נערבב הכל למסה אחת, נשים במקרר לשעה, נכין קציצות ונטגן במעט שמן.
  • אפשר להכין רוטב עגבניות ולהוסיף פנימה את הקציצות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.