נפריד ביצים ונקציף חלבונים לקצף יציב.
נוסיף חצי כוס סוכר וסוכר וניל בהדרגה.
להקציף בקערה נפרדת חלמונים עם חצי כוס סוכר ונוסיף שמן.
נערבב חצי כוס קקאו וחצי כוס שוקולית עם כוס מים חמים וכוס מים קרים את האגוזים.
נוסיף חצי מהכמות לחלמונים שליש קמח עם אבקת אפייה ושוב קקאו ונערבב טוב שקמח ייטמע ואז נקפל פנימה את קצף החלבונים.
נשמן תבנית מספר 26 ולאפות את העוגה על חום 180 מעלות 60 למשך כ 70 דקות (כל אחת והתנור שלה).
כשהעוגה מוכנה לצנן היטב, ולהכין גנאש.
נשפוך על העוגה ולפזר מעל אגוזים או בוטנים לקישוט.