נחמם סיר רחב עם שמן, כאן חשוב דווקא לא לקמצן בשמן. כשהשמן רותח נוסיף לסיר את קוביות הבשר ורק נסגור אותו מכל הכיוונים כחצי שעה ואחריה נוסיף פלפל שחור בלבד ולא אף תבלין נוסף.
ניתן לבשר עוד שעה להיצלות טוב טוב ולהשחים. בשלב הזה תראו איך הבשר מגיר מלא נוזלים. נמשיך לצלות עד שהנוזלים יצטמצמו לגמרי ונוסיף את הבצל.
חשוב מאוד! לאחר שהנוזלים הצטמצמו תהיה תחושה שאין מה שימשיך לבשל את הבשר, אבל אם תמשיכו תראו איך בשלב הזה הבשר יתחיל להפריש המון שומן וזה מצוין!
נמשיך לצלות את הבשר עד שהוא משחים טוב טוב, אך לא שרוף והשומן מצטמצם גם הוא. נעביר את הבשר למעבד מזון, נוסיף כרפס, סלרי, שום, פלפל שחור ומלח, נטחן למרקם שערות. נטעם ונתקן טעמים
כל התהליך יקח כשעתיים שעתיים וחצי. נעביר את הבשר למעבד מזון, נוסיף כרפס, סלרי, שום, פלפל שחור ומלח, נטחן למרקם שערות. נטעם ונתקן טעמים