Go Back
תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור קטנים וקריספיים בטירוף

תפוחי אדמה בתנור הכי מהממים וקלים שתכינו -רכים, נמסים בפה, טעימים בטירוף ומשביעים ברמות אחרות עם תיבול מדויק ופשטו לטעם מושלם, מנחם ורך בפה
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • 1 חבילה תפוחי אדמה קטנים למיקרוגל
  • כוס שמן זית
  • טימין
  • רוזמרין
  • מלח גס
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • שמים את תפוחי האדמה בסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה.
  • מורידים מהאש, מסננים מהמים ושוטפים במים קרים. חותכים את התפוחים לחצי, מסדרים בתבנית, יוצקים שמן זית ומוסיפים את הטימין והרוזמרין.
  • מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות. מוציאים, מערבבים ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.