מסננים את הבורגול היטב מהמים ומניחים בקערה, מסדרים את קוביות הבטטה על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, מרססים ספריי שמן, מעט מלח וכפית סילאן ומערבבים מעט
באותה צורה מכינים את הסלק ומסדרים גם אותו על נייר האפייה ואופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים את הסלק והבטטות לקערה עם הבורגול, קוצצים בצל סגול וצרור פטרוזיליה ומוסיפים לסלט.
קולים במחבת חופן אגוזי מלך ומוסיפים לסלט גם חופן חמוציות. מתבלים במיץ מלימון אחד מלח, פלפל שחור, רכז רימונים ומעט שמן