Go Back
קרקרים

קרקרים מלוחים ופריכים מעולים (לא תפסיקו לזלול)

קרקרים מלוחים ופריכיםהכי קלים וטעימים שכיף להכין בבית. 4 מרכיבים, לישה קלה, אפייה קצרה
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: מלכה קליפה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • כוס מיונז
  • ¼ כוס מים קרים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • טיפונת מלח
  • שומשום
  • גרעיני חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום (לא חובה)

אופן ההכנה

  • ללוש הכל, לרדד, לשים בתבנית ולעשות ריבועים, לפזר שומשום אם רוצים
  • ולאפות בתנור חם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות או עד שמזהיב
  • שימו לב, לא צריך ביצה כדי להדביק את השומשום, אפשר פשוט להוסיף אותו לבצק ולרדד והוא נטמע בו היטב
  • לטעם עשיר יותר אפשר להוסיף לבצק מיני זרעים שונים, כמו חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.