Go Back
+ servings
עוגה בחושה תפוזים

עוגת תפוזים בחושה קלה ועסיסית

עוגת תפוזים מפנקת במיוחד, שמכינים במהירות ומרשימים את האורחים!
ציון 4.35 על ידי 20 דירוגים
כמות 1 תבנית אינגליש קייק
באדיבות: חופית אלמקייס

ציוד

תבנית אינגליש קייק טפלון
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז (מתפוז אחד)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

אופן ההכנה

  • מקציפים ביצים יחד עם סוכר וסוכר וניל במשך כעשר דקות עד שמתקבלת בלילה בהירה ותפוחה.
  • מוסיפים את השמן לאט לאט, לאחר מכן מוסיפים את המיץ תפוזים וגרידת התפוז.
  • מורידים את המהירות במיקסר ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. (לערבב רק עד שהכל נטמע בתוך הבלילה)
  • מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק טפלון שמשומנת.
  • אופים על חום 160 מעלות  במשך כ-45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים.

הערות וטיפים

חשוב שלא לערבב יותר מדי על מנת שהעוגה לא תצא דחוסה יותר מדי!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.