הכנת הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, סוכר, שמרים, מלח וחמאה קרה ומפעילים על מהירות בינונית, לשים עד שנוצרים פירורים. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומים ולשים לבצק רך ונעים.
מחלקים את הבצק ל-4 וכל חלק מרדדים בין שני ניירות אפייה למלבן (כמו מלבן לעוגת שמרים) ומכניסים למקרר לשעתיים. בסוף צריכים להיות לכם 4 מלבנים שכל אחד מהם בין שני ניירות אפייה.
בינתיים מכינים את המלית: במעבד מזון טוחנים דק את האגוזים והפקאן עם הסוכר, מעבירים לקערה ומוסיפים את הקינמון והחלבונים ומערבבים היטב. התערובת תיעשה דביקה ומעט מריחה.
מוציאים מלבן מלבן מהמקרר, מורחים רבע מתערובת האגוזים על פני כל מלבן.
הגלגול: עדיף לגלגל את הפרסבורגר בעזרת נייר האפייה, ממש כמו שמגלגלים רולדה. מועכים טיפה עם הידיים כדי שתהיה שטוחה מלמעלה, מורחים בחלמון ביצה ועושים דוגמה בעזרת מזלג.
אופים ב-180 מעלות למשך חצי שעה, חותכים ואוכלים כשהמאפה הצטנן לחלוטין.