Go Back
סלט בטטה

סלט בטטה מושלם עם קוסקוס

סלט בטטה עם קוסקוס, שמכיל שפע של בטטות כתמתמות וצלויות היטב בתנור, גרגירי קוסקוס משביעים וטעימים, ותיבול מופתי עם מלא פטרוזיליה, בצל ורכז רימונים מתקתק.
ציון 5 על ידי דירוג אחד

המצרכים

  • ½ חבילה קוסקוס בינוני
  • 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כף שמן זית
  • כמה טיפות שמן צ'ילי (לא חייב)
  • מעט מלח גס
  • פלפל שחור
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • בצל סגול קטן
  • חופן חמוציות
  • 1 כף רכז רימונים
  • אגוזי מלך ושקדים קלויים

אופן ההכנה

  • מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות ונצנן.
  • יוצקים 2 כפות שמן קנולה וכף שמן זית על הבטטות, מערבבים, מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור ומסדרים על נייר אפיה.
  • מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה עד שהבטטות נצלות ומתרככות
  • מצננים מעט, שמים את הקוסקוס בקערה מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל והחמוציות, מתבלים בלימון, מלח ופלפל ורכז רימונים
  • שמים מעל את קוביות הבטטה והשמן שבו הן נאפו, מפזרים מעל מעט אגוזי מלך ושקדים קלויים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.