Go Back
עוף בתנור

עוף בתנור ברוטב אסייאתי הורס

עוף בתנור ברוטב אסייאתי הורס עם נתחים עסיסיים ורכים העטופים במרינדה מושלמת של טריאקי, צ'ילי מתוק, שמן שומשום וסויה
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • כרעיים או פרגיות
  • ¾ כוס רוטב טריאקי
  • ¾ כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • כמה טיפות שמן שומשום
  • 4 כפות סויה איכותית

אופן ההכנה

  • מסדרים את הכרעיים בקערה, יוצקים מעל את חומרי המשרה, מערבבים היטב ומעבירים למקרר ללילה
  • מסדרים את העופות בתבנית ללא המרינדה, שאותה נשמור בצד
  • מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך כ-40 דקות
  • מוציאים מהתנור ובזהירות שופכים את הנוזלים שהצטברו בתבנית
  • שופכים מעל העופות את המרינדה ששמרנו, מערבבים מעט כך שהעופות יהיו מכוסים היטב ומחזירים לתנור ללא נייר כסף הפעם, לכ-20-30 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.