Go Back
בסבוסה מתכון, עוגת בסבוסה אמתית

עוגת בסבוסה פרווה בטעם מושלם

עוגת בסבוסה פרווה, שמכינים ב־5 דקות וגורפים מחמאות במשך שבוע!
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: סיון מלול

ציוד

תבנית מלבנית בינונית חד פעמית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סולת
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • ½ כוס אגוזים
  • ½ כוס צימוקים

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • ½ לימון (סחוט)

אופן ההכנה

לעוגה:

  • נערבב את כל מרכיבי העוגה לפי הסדר עם מטרפה ידנית.
  • לשמן תבנית מלבנית חג פעמית אלומיניום סטנדרט הרגילה בספריי שמן מעט ובדפנות.
  • לשפוך את העיסה ולאפות על חום 180 מעלות 40 דקות.

לסירופ:

  • לבשל את הסוכר מים והלימון מתחילת האפייה של העוגה ועד סופה על אש נמוכה.
  • כשהעוגה יוצאת נכבה את הסירופ ניתן לעוגה להתקרר.
  • לחצות חריצים לחתוך לריבועים את העוגה ולשפוך עם כף כל הסירופ שורה שורה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.