בקערה לשים את כל השקית המוצרלה המגורדת, גביע הקוטג' ואת כל קוביית הבולגרית לגרד.
לשטוף היטב במים את עלי התרד לסחוט היטב את המים ולנגבם.
לחתוך את עלי התרד למצב בינוני לא קצוץ מאוד.
להוסיף לתערובת הגבינות ולערבב עד לאיחוד. (אין צורך בתיבול).
לקחת דף פילו (שהופשר מראש במקרר) לשים כף גדולה של תערובת המילוי במרכז ולגלגל בצורת אגרול.
לסדר אותם בשורות בפיירקס כך את כל האגרולים(מכנה אותם כך) עד למילוי כל הפיירקס.
להמיס במיקרו את 50 גרם החמאה להמסה מלאה(נוזלית).
לטרוף את 2 הביצים בקערה להוסיף את החמאה לביצים ולהוסיף את חצי כוס החלב ולטרוף לבלילה ולשפוך מעל אגרולי הגבינות.
לכסות בנייר כסף ולהכניס למקרר ל - 24 שעות.
כעבור 24 שעות להוציא מהמקרר ולהבריש בביצה טרופה את האגרולים לפזר מעט מלח גס ושומשום לכל האגרולים.
להכניס לתנור שחומם מראש במצב אפיה (קו למעלה קו למטה) על 160 מעלות במשך שעה ועשר דקות.