מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, המלח, הווניל ואבקת הקינמון (במקום במיקסר, אפשר להכין את הבצק גם במעבד מזון עם להב המתכת ולעבוד בפולסים קצרים).
מגרדים מדי פעם את החמאה מדופן הקערה ומהגיטרה.
כשהחמאה חלקה (בלי גושים) מוסיפים את אבקת הסוכר והשקדים. ממשיכים לעבד ומגרדים שוב את דופן הקערה.
4מוסיפים את הקמח ומעבדים רק עד שהקמח נבלע בתערובת. עוטפים את הבצק בפלסטיק נצמד ומניחים במקרר ל-30 דקות.
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
6מחלקים את הבצק לארבעה גושים. מרככים אותו מעט בידיים ומגלגלים לנקניקים. מחלקים כל נקניק לחתיכות קטנות במשקל של 10 גרם. מגלגלים כל חתיכה לנחש ומעגלים לצורת פרסה.
מניחים בתבנית ומניחים ל-10 דקות במקרר, אופים כ-12 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.