Go Back
לביבות מנגולד

קציצות מנגולד עם עלי סלק

קציצות מנגולד עשירות בירק ובתיבול, קלות להכנה וטעימות שקשה להפסיק לאכול!
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
באדיבות: בלה שליו

ציוד

פומפייה
מחבת בינונית לטיגון

המצרכים

  • 1 חבילה עלי מנגולד
  • 3 ביצים (קטנות)
  • 6 בצל ירוק (קצוץ)
  • 2 קישואים (מגורדים)
  • 1 תפוח אדמה (מגורד)
  • ½ חבילה פטרוזיליה (קצוצה)
  • 2 כפות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • כורכום (מעט)
  • שמן (לטיגון)

אופן ההכנה

  • את עלי המנגולד נרתיח בסיר כ 6 דקות עם קצת מים.
  • נשים בקערה ביצים קטנות, בצל ירוק, קישואים מגורדים, תפוח אדמה מגורד בפומפייה ופטרוזיליה קצוצה, קמח ואבקת אפיה.
  • את עליי המנגולד להעביר למסננת נסחוט גם עם היד שיצא כל הנוזלים ולקצוץ אותם להוסיף לתערובת.
  • להוסיף מלח פלפל שחור גרוס וקצת כורכום לערבב וליצור קציצות.
  • לחמם מחבת עם שמן ולטגן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.