להרתיח תפוחי אדמה עם הקליפה בסיר עם מים רותחים, עד שהם נהיים רכים, מוציאים, מסננים ומקררים.
אחרי שהם מתקררים לדפוק אותם ממש מעט ובעדינות עם פטיש של שניצל ולהניח בצד. (רק כדי שהם יפתחו בצורה יפה)
לקחת סיר רחב לטגן 4 בצלים חתוכים לחציים,
להוסיף 2 כפיות שום כתוש, וכשהבצל מזהיב נוסיף ככף שטוחה של כורכום, 2 כפות דבש/ סילאן.
נכניס את השוקיים ונטגן משני הצדדים.
נוסיף את התפוחי אדמה וככוס מים רותחים (אם צריך בהמשך עוד אז להוסיף), כף מרק עוף, פלפל שחור גרוס, מלח גס, פטרוזיליה ובזיליקום יבשים, ולפזר רוטב סויה מעל הכל.
לבשל על אש נמוכה עד שהעוף מוכן ומידי פעם להשקות את הכל עם הרוטב.
7 דקות אחרונות לפזר שוב פטרוזיליה יבשה ולזגג מעט דבש על הכל.
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב כמו בתמונה.