לבצק: נערבב את כל מרכיבי הבצק עד שנוצר בצק פירורי ובהמשך הבצק נאסף לגוש בצק רך ונעים. נכניס את הבצק לשקית ניילון למקרר לחצי שעה.
נוציא מהמקרר ונשטח אותו לבסיס התבנית כולל השוליים. נכניס את התבנית למקפיא לרבע שעה, נוציא את התבנית מהמקפיא. באמצעות קיסם שיניים/מזלג נדקור את הבצק כדי שלא יתפח בזמן האפייה. נאפה את הבצק ב-175 מעלות כ-18-20 דקות עד שהבצק מזהיב קלות.
למלית: בסוטא'ז נזהיב את הבצל עד שיהיה מעט שחום. נוסיף את הפטריות החתוכות ונמשיך לטגן. אחרי שהפטריות התרככו נוסיף את רוטב הפטריות ואת השמנת לקצפת ונערבב עד שהתערובת הסמיכה מעט. נוריד את הסוטא'ז מהאש ונוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, הקמח והפטרוזיליה.
נשפוך את המלית על הבצק ונאפה בחום 175 מעלות כחצי שעה. נבדוק עם קיסם שהפשטידה מוכנה..
אם נשאר קצת מהמלית, אפשר לצקת את התערובת לתבניות מאפינס, אפילו בלי בצק, יוצא טעים מאוד גם כך