נערבב היטב את מצרכי תערובת הבשר ולתת לנוח 20 דקות.
נבשל קונכיות במים רותחים 10 דקות. לסנן ולשים קציצה בכל קונכייה.
נטגן בסיר רחב בצלים, להוסיף שיני שום, עגבניות, קורט סוכר, רסק, פפריקה אדומה, קורט כורכום, כפית כמון, מלח ופלפל שחור, כפית שום כתוש ובערך 2 כוסות מים (המים צריכים לכסות את הקונכיות).
להביא לרתיחה ולהוסיף כף גדושה מרק עוף.
להניח בשכבה אחידה את הקונכיות ולבשל בערך 40 דקות עם מכסה ועל אש נמוכה.
להרטיב מדי פעם את הקונכיות עם הרוטב. ניתן לעטר בכוסברה קצוצה.