לעבד את מרכיבי הבצק עם 3-4 כוסות מים חמימים.
בסוף להוסיף כף מלח גס ולעבד במשך עוד חמש דקות.
נתפיח במשך כשעה.
נקרוץ עיגולים עם ידיים משומנות ונמלא בבשר.
לסגור היטב ונתפיח עוד עשרים דקות.
לאפות בסיר גריל בעדיפות ראשונה, אך אם אין, נחמם מראש כ 15 דקות את התנור על מצב גריל (200 מעלות) ונניח תבנית עם מים קרים בתחתית התנור לשמירה על לחות לאורך האפייה ופשוט נאפה הכי קרוב לגריל משני הצדדים.
לשים עין ולא לזוז מהתנור כי זה נאפה די מהר.
אחרי שנוציא את הפיתות נניח אותן לצינון בתוך ציפית של כרית נקייה.