משרים את הבורגול במים קצת מעל הבורגול, משרים כעשרים דקות, מסננים מהמים, סוחטים היטב, מוסיפים את הסולת המלח והכורכום מערבבים לבצק נוח ומניחים לחצי שעה של מנוחה
למילוי מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, עכשיו מרטיבים את הידיים במים, לוקחים מהבצק, משטחים על כף היד שמים בשר, מגלגלים לקובה ומשטחים מעט עם היד
מתחילים להכין את המרק - מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום, קוביות דלעת וקישואים ואת כל הירק ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מתבלים את המרק במלח, אבקת מרק וכורכום, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה לריכוך הירקות, מוסיפים את הלימון, מכניסים את הקובות ומבשלים עוד כ-20 דקות