Go Back
מרק עדשים אדומות, מתכון למרק עדשים כתומות

מק עדשים כתומות מושלם

מתכון למרק עדשים כתומות שמכינים בקלות וללא השרייה מקדימה. טעים ומפנק!
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

ציוד

סיר בישול בינוני

המצרכים

  • 4 בצלים
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שמן
  • 3 גזרים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 צרור שמיר
  • ½ ראש סלרי (מגורר)
  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ½ כפית כורכום
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נקצוץ ונטגן בצל אחד עד שהוא מקבל שקיפות.
  • נוסיף את שיני השום וגזר אחד מגורד. נמשיך לטגן מעט תוך כדי ערבוב.
  • יש לחתוך את הגזר ותפוחי האדמה לקוביות ולהוסיף לתבשיל יחד עם בצלים שלמים ולמלא את הסיר עד החצי במים.
  • הוסיפו את אבקת המרק והתבלינים ובשלו במשך חצי שעה.
  • לאחר מכן להוסיף את העדשים ולבשל עוד חצי שעה.
  • בשלב זה תצטרכו גם להוסיף עוד מים רותחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.