מתכון קל ביותר לקציצות עוף רכות בנוסח תוניסאי, שיתחסלו לפני שתוציאו מהמחבת!
ציון 4.25 על ידי 60 דירוגים
באדיבות: מירי גולני
המצרכים
500גרםחזה עוף טחון
2תפוחי אדמה(מבושלים ומעוכים לפירה)
2ביצים מבושלות-קשות(מבושלות-קשות, חתוכות לקוביות)
½כוססולת
צרור כוסברה (קצוצה. אפשר במקום - פטרוזיליה/שמיר)
½1כפיותמלח
½כפית פלפל שחור
½כפית כורכום
½כפיתפפריקה
אופן ההכנה
מערבבים את כל הרכיבים עד קבלת עיסה אחידה.
מוסיפים מלח לפי הטעם.
יוצרים קציצות בצורה של קובה ומטגנים בשמן עמוק.
הערות וטיפים
מחפשים גרסה בריאה יותר? מורחים מעט שמן על חלק העליון של הקציצות, אופים 15 דקות, עד להזהבה, מוציאים מהתנור (זהירות חם) הופכים ומחזירים לתנור ואופים עוד 10-15 דקות עד שהקציצות זהובות, מוציאים מהתנור ומגישים.
לאוהבי החריף - ניתן להוסיף לעיסה מעט צ'ילי חריף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.