Go Back
קציצות עוף

קציצות עוף תוניסאיות רכות

מתכון קל ביותר לקציצות עוף רכות בנוסח תוניסאי, שיתחסלו לפני שתוציאו מהמחבת!
ציון 4.25 על ידי 60 דירוגים
באדיבות: מירי גולני

המצרכים

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • 2 תפוחי אדמה (מבושלים ומעוכים לפירה)
  • 2 ביצים מבושלות-קשות (מבושלות-קשות, חתוכות לקוביות)
  • ½ כוס סולת
  • צרור כוסברה (קצוצה. אפשר במקום - פטרוזיליה/שמיר)
  • ½1 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית פפריקה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל הרכיבים עד קבלת עיסה אחידה.
  • מוסיפים מלח לפי הטעם.
  • יוצרים קציצות בצורה של קובה ומטגנים בשמן עמוק.

הערות וטיפים

  • מחפשים גרסה בריאה יותר? מורחים מעט שמן על חלק העליון של הקציצות, אופים 15 דקות, עד להזהבה, מוציאים מהתנור (זהירות חם) הופכים ומחזירים לתנור ואופים עוד 10-15 דקות עד שהקציצות זהובות, מוציאים מהתנור ומגישים.
  • לאוהבי החריף - ניתן להוסיף לעיסה מעט צ'ילי חריף.
  •  
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.