Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
סלט פטריות עם נבטים ואגוזים מסוכרים
מתכון סופר מהיר להכנה של סלט פטריות עשיר ומיוחד שישדרג כל ארוחה.
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
מירי גולני
ציוד
מידה: כוס מדידה אוניברסלית (240 מ"ל)
המצרכים
לסלט
▢
1
קופסה
נבטים גסים
▢
6
יחידות
גבעולי בצל ירוק
(שטופים וחתוכים לפרוסות קטנות)
▢
2
קופסאות
פטריות שמפיניון
(שטופות ופרוסות)
לרוטב
▢
½
כוס
שמן קנולה
▢
½
כוס
רוטב סויה
▢
2
כפות
סוכר חום
▢
½1
כפות
חרדל דיזון
▢
מלח
( לפי טעם)
▢
פלפל
(לפי טעם)
להגשה
▢
150
גרם
אגוזים מסוכרים
אופן ההכנה
לערבב את כל מצרכי הסלט.
1/2 שעה לפני הארוחה יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
בהגשה מוסיפים אגוזים מסוכרים ומערבבים.
הערות וטיפים
אני הוספתי מעט מים לרוטב כי הוא היה חזק ומרוכז מדי.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.