נחמם תנור לחום של 200 מעלות טורבו
נרפד את התבנית שלנו בנייר אפייה
נפזר את הבטטות, גבעולי הכוסברה, פטריות, שום והכרישה. אחרי זאת נניח מעל את כרעי העוף.
בעזרת מטרפה, נערבב בקערה את רוטב הטריאקי, רוטב הצ'ילי, שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומים.
ליצוק את הנוזל על העוף ואז על הירקות.
נכסה טוב טוב עם נייר אפייה רטוב (כדי שיהיה נוח לעבודה) ומעליו נשים נייר אלומיניום ונהדק את הצדדים.
נאפה כשעה, אחרי זאת נוציא את התבנית ונסיר את הניירות.
לאחר מכן נעלה את טמפרטורת התנור לחום הכי גבוה, ונכניס שוב את התבנית להשחמה לרבע שעה.
נוסיף בפיזור עלי תימין מעל.