Go Back

חצילים מטוגנים שלא סופגים שמן

חצילים מטוגנים משגעים! מכינים, מטגנים ומקפיאים ואז חימום בתנור כמו חדש.. והכי חשוב לא צריך להשרות את החציל!
ציון 4.22 על ידי 41 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • חצילים
  • 2 ביצים
  • קמח
  • פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ½ כפית קטשופ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • פורסים חציל לעיגולים.
  • מכינים 3 קערות: קערה אחת עם קמח, קערה שניה עם 2 ביצים, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור וקטשופ. קערה שלישית עם פירורי לחם.
  • טובלים בקמח, מנערים, טובלים בביצים ואז בפירורי לחם.
  • מטגנים בשמן עמוק ומעבירים לרשת, אם מזהיב מהר להנמיך להבה, ואז כשמתקרר מקפיאים בקופסא ומחממים בתנור. כמו חדש!

הערות וטיפים

מטרת הקמח היא סגירה ואז לא נספג שמן.. מטרת השמן העמוק זה לקריספיות ואי ספיגת שמן.. לא צריך להשרות את החציל.. אפשר לוותר על אבקת המרק וקצת יותר מלח.. ואפשר להוסיף שן שום כתושה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.