חצילים מטוגנים משגעים! מכינים, מטגנים ומקפיאים ואז חימום בתנור כמו חדש.. והכי חשוב לא צריך להשרות את החציל!
ציון 4.22 על ידי 41 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב
המצרכים
חצילים
2ביצים
קמח
פירורי לחם
1כפית אבקת מרק עוף
½כפית קטשופ
½כפית מלח
½כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
פורסים חציל לעיגולים.
מכינים 3 קערות: קערה אחת עם קמח, קערה שניה עם 2 ביצים, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור וקטשופ. קערה שלישית עם פירורי לחם.
טובלים בקמח, מנערים, טובלים בביצים ואז בפירורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק ומעבירים לרשת, אם מזהיב מהר להנמיך להבה, ואז כשמתקרר מקפיאים בקופסא ומחממים בתנור. כמו חדש!
הערות וטיפים
מטרת הקמח היא סגירה ואז לא נספג שמן.. מטרת השמן העמוק זה לקריספיות ואי ספיגת שמן.. לא צריך להשרות את החציל.. אפשר לוותר על אבקת המרק וקצת יותר מלח.. ואפשר להוסיף שן שום כתושה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.